ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 2nd corfu run spor_tech

Η Κατερίνα Μπερδούση στο 2nd corfu run
15 Απριλίου 2018
1st corfu aquathlon
7 Ιουλίου 2018
Show all

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ 2nd corfu run spor_tech 11 km
Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή αθλητριών κι αθλητών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 10/6/2018 ο αγώνας δρόμου απόστασης 11 χλμ με την επωνυμία 2nd corfu run spor_tech που διοργανώθηκε από τον Α. Π .Σ «ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» και συνδιοργανωτή τον ΔΟΠΑΠ. Ο είναι ενταγμένος στο καλεντάρι της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΪΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ.
Η εκκίνηση των 190 συμμετεχόντων δρομέων δόθηκε απ’ το χώρο μπροστά από την πύλη του Αχιλλείου ενώ ο τερματισμός ήταν στην Κοφινέτα.
Από αγωνιστικής και τεχνικής άποψης ο αγώνας ήταν γρήγορος λόγω της έλλειψης σημαντικών κλίσεων στη χαραγμένη διαδρομή , δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αθλητές να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους ώστε να πετύχει η καθεμιά κι ο καθένας όσο το δυνατό καλύτερη ατομική επίδοση . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το γεγονός να τερματίσουν ,οι μισοί περίπου αθλητές ,την απόσταση των 11χλμ σε χρόνο λιγότερο από μια ώρα.
Τη διοργάνωση υποστήριξαν και βοήθησαν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ και ΔΙΑΣΩΣΗΣ (ΕΕΕΔ) που ήταν σε ετοιμότητα τόσο για την υποστήριξη των αγωνιζομένων όσο και για τον έλεγχο των σημείων που υπήρχαν διασταυρώσεις προκειμένου να υπάρχει ασφαλής διέλευσή τους.
Αρκετοί σύλλογοι δρομέων εκπροσωπήθηκαν σε αυτή τη διοργάνωση όπως από Ιωάννινα, Θεσπρωτία, Θεσσαλονίκη , ‘Εδεσσα , Καστοριά Ρωσια και Ιταλία .
Το νήμα έκοψε ο Ρωσος AKMALOV RUSTEM που προπορευόταν σε ολη τη διαδρομή με χρονο 42 λεπτά , από της γυναίκες δε , η πρωταθλήτρια Ελλάδος Κατερίνα Μπερδούση έκανε μια όμορφη κούρσα και ρεκόρ διαδρομής με χρόνο 44 λεπτά.
H ομάδα των special Olympics ήταν μαζί μας στον τερματισμό και με την ακαδημία του Α.Ο. ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ αγωνιστήκαν σε μικρή διαδρομή χέρι χέρι με άλλους δρομείς , δίνοντας έτσι ένα άλλο χρώμα στην διοργάνωση.
Η αρτιότητα της διοργάνωσης απέσπασε τα θετικά σχόλια και τις θετικές εντυπώσεις τόσο των Κερκυραίων αθλητών όσο και των φιλοξενούμενων από άλλες περιοχές της χώρας αλλά και του εξωτερικού αποδεικνύοντας τη σημαντικότητα εκείνων των παραμέτρων που κρίνουν την επιτυχία μιας αθλητικής διοργάνωσης που φιλοδοξεί να αναπτυχθεί και να αναγνωρισθεί όπως είναι : η μεθοδικότητα , η υποστήριξη , η ασφάλεια κι ο σεβασμός της προσπάθειας των αγωνιζομένων .
Τέλος ως διοργανωτές ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τις αθλήτριες και τους αθλητές για τη συμμετοχή τους , τις ομάδες υποστήριξης ΕΕΕΔ , το ΔΟΠΑΠ , την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και τους χορηγούς μας για την επιτυχή διεξαγωγή του 2nd corfu run spor_tech 11 km κι ανανεώνουμε το αθλητικό μας ραντεβού με τη δρομική οικογένεια για τιςCorfu run spo 19 Μαΐου 2019 για το 3rd Corfu run spor_ tech.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ SITE www.corfurunners.gr

EK THΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

www.000webhost.com