ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1st Corfu Aquathlon 2018

1st corfu aquathlon
7 Ιουλίου 2018
Αποκατάσταση μετά τον Μαραθώνιο
8 Νοεμβρίου 2018
Show all

1) Σαββάτο 29 Σεπτεμβρίου από το πρωί τις 10:00 εως τις 15:00 στο καφέ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ θα δοθεί το πακέτο αθλητή και οδηγίες-πληροφορίες.
2) Κυριακή πρωί όλοι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης στις 09:00 ώστε να τοποθετήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα στο χώρο της εκκίνησης .
3) Το κολύμπι αποτελείτε από ένα τρίγωνο με εκκίνηση και τερματισμό το καφέ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ .
4) Οι αθλητές της σκυταλοδρομίας θα δώσουν σκυτάλη ακριβός κάτω από την φουσκωτή αψίδα .
5) Η διαδρομή του τρεξίματος είναι από το καφέ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ έως το αρχαιολογικό μουσείο και θα είναι 2 στροφές δηλαδή : ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ – ΜΟΥΣΕΙΟ επιστροφη ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ 2 ΦΟΡΕΣ , ο γύρος είναι 2,5 χλμ .
στο σημείο αναστροφής θα υπάρχει κριτής , κριτής θα υπάρχει και στον ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ .
6) όλοι κολυμβητές θα φορούν σκουφάκι που θα αναγράφετε ο αριθμός συμμετοχής , κάνεις δεν θα συμμετάσχει χωρίς κολυμβητικό σκουφάκι , επίσης ο αριθμός συμμέτοχης θα υπάρχει στον Δ-Α ώμο και Δ-Α πόδι .
7) θα υπάρχουν 3 πλωτά σκάφη το ένα θα έχει Γιατρό και ναυαγοσώστη , τα άλλα 2 σκάφη θα δημιουργήσουν μια νοητή γραμμή όπου οι αθλητές θα βρίσκονται σε αυτή την γραμμή και από εκεί θα δοθεί η εκκίνηση .
8)ΤΟ multisport event διοργανώνετε από τον ΑΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ και είναι υπό την αιγίδα της ΕΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ , τηρούμε τους κανόνες των διοργανωτων και διατηρούμε το θαλάσσιο περιβάλλον άλλα και τον δρόμο ΚΑΘΑΡΟ , επίσης και τον προαύλιό χώρο του καφέ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ που μας φιλοξενεί .
Ευχόμαστε καλεί επιτυχία σε όλους .
ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Νίκος Σεχάτης ο οποίος είχε την ιδέα του αγώνα , συνάδελφος του Λιμενοφύλακα ΜΑΡΙΝΟΥ ΖΑΜΠΑΤΗ , θελει να ευχαριστήσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και όλους τους φίλους που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια τιμώντας το ΗΡΩΑ συναδελφο ΜΑΡΙΝΟ ΖΑΜΠΑΤΗ .

www.000webhost.com